Over ons

Transport beyond your expectations!

Welkom bij Swords Logistics

Swords Logistics is een complete logistieke dienstverlener, in alle takken van transport en logistiek. In de afgelopen 6 jaar hebben wij ons ontwikkeld naar wens en behoefte van klanten om een zo compleet mogelijk logistieke dienstverlening aan te kunnen bieden.

Swords Logistics bestaat uit energieke en ervaren performers die zich inzetten op het verstrekken van logistieke service voor onze waardevolle partners. Wij blinken uit in het leveren van perfecte logistieke oplossingen. Door onze kennis en drang naar het perfectioneren van het logistieke proces zijn wij continu in beweging om vraag en aanbod optimaal op elkaar af te laten stemmen.

Wij beschikken over een breed en flexibel wagenpark waarmee we elk moment van kleine zendingen tot hele truckladingen, van nationaal tot internationaal niveau kunnen voorzien.

 

 

 

Wij bieden zeer betrouwbare trucks, vervoerders en magazijnen voor het leveren van onze diensten wereldwijd en in eigen land met de hulp van ons uitgebreide netwerk van agentschappen. Wij zorgen ook voor luchtvracht en zeevracht opties die een snelheid van service voor klanten biedt. Wij bieden een pakket deal voor allerlei logistieke behoeften van onze klanten. We besteden een intrinsieke aandacht voor de eisen van onze klanten en bieden onze diensten tegen concurrerende prijzen. Onze wereldklasse service gaat gepaard met eerlijkheid, creativiteit, kwaliteit en snelheid.
Wij maken effectief gebruik van technologie en kennis in het leveren van kosteneffectieve en volledig geïntegreerde transportoplossingen voor de klanten. Wij bieden een oplossing op maat voor een tijdkritische/point-to-point-pakket of een ingewikkelde zending voor elk deel van de wereld.

Vraag direct een offerte aan!

Klik op de button om direct een offerte aan te vragen.

    No Comments


    Add Comment

    Comments in this page are closed.