Diensten

Onze diensten

Kies uw dienst

 

 1. Sneltransport

Voor spoedeisende zendingen bieden wij u de Same Day Delivery service. Zendingen die wij vandaag bij u ophalen, leveren  we dezelfde dag standaard voor 18:00 uur in geheel Nederland af. Staat uw zending ergens anders in het land en wilt u die de  volgende dag voor 14:00 uur afgeleverd hebben? Geen probleem met de Same Day Delivery service van Swords Logistics.

 

 

 

 

 

 

 2. Express

Swords Logistics biedt haar klanten de mogelijkheid om alle zendingen de volgende dag in Groot-Brittannië, Benelux, Frankrijk en Duitsland af te leveren. Het maakt niet uit of het hierbij om een doosje gaat, een of meerdere pallets of een complete wagen, alles kan …. binnen een duidelijk kader, met daarbij de flexibiliteit nog verder te gaan. Uiteraard kunnen wij tegen marktconforme tarieven ook de zendingen met een langere looptijd op deze bestemmingen verzorgen.

 

 

 

 

 

 

 3. Internationaal

Swords Logistics bezorgt uw dringende afleveringen over de gehele wereld. Als u dat wenst kunnen wij u de aflevering bevestigen. Al uw goederen zijn standaard voor minimaal € 135,- verzekerd. Zonder kosten bieden wij een routine in- en uitklaring bij de douane. De afleverbevestiging kan ook worden uitgebreid met e-mail, fax, whatsapp en sms. U krijgt een seintje van ons zodra uw goederen zijn afgeleverd en ondertekend door de ontvanger.

 

 
 
 

 
 
 
   
  

4. Koeriersdiensten

Wij vervoeren van klein tot groot. U wilt meer zendingen naar verschillende adressen geleverd hebben. Geen probleem! Wij bepalen samen met u wat u als eerste geleverd wilt hebben en overleggen wat voor u de kortste route is, zodat u voordeliger uit bent. Van pakket tot pallet. Wij hebben een breed inzetbaar wagenpark.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5. Post en pakkettendienst

Zodra u belt komen we naar u toe en leveren uw zending aansluitend meteen af. Wij kunnen grote spoedzendingen behandelen. Uw zending wordt gratis opgehaald en vervolgens op locatie bezorgd. Al onze voertuigen zijn uitgerust met routenavigatiesysteem, autotelefoon en mobiele datacommunicatie. Onze chauffeurs zijn professionals en leveren effectief op afgesproken locaties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6. Routediensten

Swords Logistics voldoet graag aan uw wensen en behoeften. De routedienst is door ons in het leven geroepen om vaste plaatsen en locaties te voorzien van uw goederen. Heeft u dagelijks vaste routes om te worden voorzien? Wij zijn er klaar voor !

    No Comments


    Add Comment

    Comments in this page are closed.