Werkwijze

Enter optional description here

Kwaliteit & kennis

Onmisbaar voor een juiste behandeling van uw goederen is een adequate kwaliteitscontrole! Wij hanteren een intern kwaliteitscontrole systeem waardoor we altijd effectief en efficiƫnt kunnen werken. Onze staf is academisch opgeleid. Wij hebben uitgebreid kennis over de logistieke markt.

 

ICT & automatisering

Wij beschikken over een flexibel ICT-systeem waarbij eventuele wensen van u als opdrachtgever naadloos ingevuld kunnen worden. Een gedeelte van ons wagenpark is tevens uitgerust met GPRS-modules waardoor een adequaat routevolgsysteem is ontstaan. Door middel van bijscholing worden alle medewerkers op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied in de Logistieke sector waardoor we vaak snel in kunnen springen in ontwikkelingen die voor u van belang zijn.

 

Punctualiteit

Punctualiteit komt bij Swords Logistics op de eerste plaats; een primaire vereiste die u van elke logistieke diensverlener zou mogen verwachten. In praktijk blijkt dat toch vaak anders uit te pakken. Swords Logistics is heel strict in gemaakte afspraken.

    No Comments


    Add Comment

    Comments in this page are closed.