Werkwijze

TRANSPORT BEYOND YOUR EXPECTATIONS!

Kwaliteit & kennis

Onmisbaar voor een juiste behandeling van uw goederen is een correcte kwaliteitscontrole! Wij hanteren een intern kwaliteitscontrole systeem waardoor we altijd effectief en efficiënt kunnen werken. Onze staf is academisch opgeleid. Wij hebben uitgebreid kennis over de logistieke markt.

 

ICT & automatisering

Wij beschikken over een flexibel ICT-systeem waarbij eventuele wensen van u als opdrachtgever naadloos ingevuld kunnen worden. Een gedeelte van ons wagenpark is tevens uitgerust met GPRS-modules waardoor een adequaat routevolgsysteem is ontstaan. Door middel van bijscholing worden alle medewerkers op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied in de Logistieke sector waardoor we vaak snel in kunnen springen in ontwikkelingen die voor u van belang zijn.

 

Punctualiteit

Punctualiteit komt bij ons op de eerste plaats. Dit is een vereiste die u van elke logistieke dienstverlener zou mogen verwachten. In praktijk blijkt dat toch vaak anders uit te pakken. Swords Logistics is heel strikt in gemaakte afspraken.

    No Comments


    Add Comment

    Comments in this page are closed.